Znižovanie nákladov v predvýrobných etapách pomocou kalkulácie cieľových nákladov - Serina, Pavol
Kalkulácia cieľových nákladov. Základné črty kalkulácie cieľových nákladov. Metodika stanovenia kalkulácie cieľových nákladov. Možnosti znižovania nákladov. Kalkulácia cieľových nákladov znamená nové možnosti pre využitie kalkulácií v manažérskom riadení. Cieľová kalkulácia sa snaží znížiť náklady výkonov. Prínos nových kalkulačných metód napr. v orientácii na zákazníka. Na spôsob ďalšieho zlepšovania a úspor v nákladoch sa v Japonsku používa termín kaizen costing.