Support of the use of agricultural land in less-favoured areas of the CR - Štolbová, Marie
Plán rozvoja vidieka a jeho podpora Európskou úniou. Platby pre poľnohospodárov hospodáriacich v menej priaznivých oblastiach ČR. Podpora pre roky 2004-2006 a pre budúce programové obdobie 2007-2013.