Analýza procesu harmonizácie českého poistného trhu s jednotným poistným trhom EÚ - Čejková, Viktória
Prezentácia poznatkov získaných pri štúdiu vývoja indikátorov úrovne poistného trhu v ČR a jednotného poistného trhu EÚ. Porovnanie úrovne poistných trhov. Hodnotenie súčasného stupňa transformácie a aproximácie českého poisťovníctva v procese harmonizácie s európskym poisťovníctvom. Pokračovanie v čísle 6/2005.