Bezpečný prístav pre vaše peniaze - Škriniar, Pavel, 1979-
Prečo a ako investovať do zlata. Zachováva si svoju vnútornú hodnotu na dlhý čas, nie je priamo závislé od hospodárskej politiky štátu, vždy sa dá predať. Je bez akéhokoľvek kreditného rizika. História zlata ako platidla. Zlato na burze. Akcie naviazané na zlato. Certifikáty na zlato. Fondy zamerané na zlato. Čo vplýva na cenu zlata. Svetové zásoby zlata. Rozloženie zásob zlata na svete.