Extrémne riziko s vysokým potenciálom zisku - Kudzbel, Marek
Dôvody pre obchodovanie na komoditnej burze. Výhody investorov na komoditnej burze oproti štandardným trhom. Futures kontrakty. Ktorého broketa si vybrať. Zásady úspešného obchodovania. Zaujímavé príležitosti na trhu s kávou.