Obchodovanie na burze komodít - Vanko, Samuel
Na Slovensku funguje iba jedna burza, ktorá ponúka možnosť kupovať a predávať komodity - Bratislavská komoditná burza. Kto môže obchodovať. Ponuka tovarovej sekcie. Výrazné zvýšenie obchodu s drevom. Iné aktivity Bratislavskej komoditnej burzy.