Tentoraz sa riskovať oplatilo - Baláž, Vladimír
2004 na emerging markets - rekordný rok. Rekordný príjem investícií. Dividendová výkonnosť rástla vo všetkých regiónoch emerging markets - v Ázii, Latinskej Amerike, Európe a na Strednom východe. Zlepšovanie ratingov. Očakávané výsledky v roku 2005.