Greenbergov pád z Olympu - Poliak, Ján
Poisťovňa American International Group (AIG) obvinená z účtovných podvodov. Explozívny rast poisťovne za vedenia M.H. Greenberga. Účinný riadiaci štýl. Obchádzanie kontroly. Vzájomné obviňovanie hlavných aktérov. Vyšetrovanie aféry a dôležitosť transparentnosti trhových operácií.