Slovenské letiská hľadajú investorov - Slovák, Kristian
Očakávaná privatizácia bratislavského a košického letiska sa rozbieha. Rezort dopravy predpokladá predaj 66 perc. balíka strategickému investorovi. Zvyšné percentá majú zostať v rukách štátu - nespokojnosť miest a krajov s daným rozhodnutím. Očividný záujem o bratislavské letisko. Ciele privatizácie. Nevyhnutnosť investícií. Problém s pozemkami. Záujem Rakúska o bratislavské letisko.