Francúzi a Holanďania odmietli euroústavu - Pressburg, Adrian Peter
Odmietnutie euroústavy francúzskymi a holandskými voličmi. Predtuchy francúzskeho "non". Strategická chyba francúzskeho postupu - strašenie katastrofickými scenármi. Očakávané holandské "nee". Príčiny odmietavého postoja Francúzov a Holanďanov.