Treasury outsourcing
Outsourcing finančných aktivít. Začiatky treasury outsourcingu. Outsourcingové riešenia. Rôzne prístupy k outsourcingu finančných aktivít. Potenciálne výhody outsourcingu finančných aktivít. Outsourcing je v súčasnosti považovaný za riešenie zodpovedajúce potrebám určitých firiem za špecifických okolností.