[ Zahraničné automobilky na Slovensku ] - Jesný, Martin
Z obsahu: Slovenský Detroit - to nie sú len známe značky. Dodávatelia automobilových komponentov majú na Slovensku šancu. SARIO pomáha vytvárať kontakty na dodávateľov komponentov. Kórejskí producenti nasledovali vlajkovú loď. Automobilka Kia už získala pre žilinský závod aj miestnych výrobcov komponentov. Volkswagen na Slovensku rozšíri sieť dodávateľov. PSA dolaďuje logistiku, výrobcov komponentov však stále hľadá.