Bude úspešné ťaženie proti off shore krajinám? - Burák, Emil
Medzinárodné daňové plánovanie a základné modely daňového zvýhodnenia vo svete. Delenie daňových subjektov podľa špeciálneho a všeobecného právneho predpisu. Daňovo oslobedené spoločnosti. Portfólio ponuky súčasných daňových výhod v rámci internacionálneho daňového plánovania. Internet ako hybná sila daňového plánovania.