Jadrová energia na vzostupe - Slovák, Kristian
Nárast spotreby energií vo svete. Výstavba jadrových elektrární je na vzostupe napriek protestom ochranárov. Viac jadrových elektrární sa stavia ako zatvára. Výroba elektrickej energie v jadrových elektrárňach v Nemecku, Veľkej Británii, Francúzsku a Taliansku. Jadrové reaktory vo výstavbe.