DPH ako vlastný zdroj Európskych spoločenstiev - Schultzová, Anna
Vlastný zdroj rozpočtu Európskej únie z dane z pridanej hodnoty. Pozitívna a negatívna kompenzácia základu zdroja z dane z pridanej hodnoty. Výkaz na určovanie zdroja založeného na dani z pridanej hodnoty. Subjekty zapojené do systému riadenia vlastných zdrojov ES do rozpočtu Európskej únie. Situácia v Slovenskej republike.