Řízení lidských zdrojů a manažerská etika - Brodský, Zdeněk
Prijímanie nových pracovníkov a interná mobilita zamestnancov. Aké nástroje používajú organizácie pri výbere nových pracovníkov. Etické otázky výberu. Výsledky výskumu problematiky prijímania nových pracovníkov.