Reklama, kterou si nevybíráte - Cechl, Pavel
Rôzne podoby vonkajšej reklamy a jej výhody. Vonkajšia reklama v porovnaní s televíziou. Budúcosť vonkajšej reklamy v dopravných prostriedkoch. Plagáty (city lighty) na zastávkach MHD. Reklama na železničných a autobusových staniciach.