Investície do pridružených a spoločných podnikov - Hvoždarová, Jana
Oceňovanie a vykazovanie investícií do pridružených a spoločných podnikov v aktívach individuálnej súvahy investora. Postupy konsolidácie pridružených podnikov podľa IAS 28 - Investície do pridružených podnikov. Postupy konsolidácie spoločných podnikov podľa IAS 31 - Podiely na spoločnom podnikaní.