Vratné obaly sa musia vrátiť - Brezovský, Jozef
Logistika v oblasti alkoholických a nealkoholických nápojov, distribučné reťazce. Špecifikum nápojovej logistiky - vratné obaly. Systém riadenia dodávateľských reťazcov - SCM (Supply chain management) - jeho úlohou je, aby sa vratné obaly dostali spolu s tovarom zákazníkovi a potom čo najskôr späť. SCM predstavuje konkurenčnú výhodu.