Pre prax a spolu s praxou - Hvizdoš, Ladislav
Interview šéfredaktora časopisu s dekanom FHI EU prof. ing. Stojanom Russevom, PhD pri príležitosti 37. výročia založenia FHI. Významné zmeny, ktorými fakulta počas tohto obdobia prešla. Fakulta a kontakt s firmami. Spolupráca poslucháčov a učiteľov so zahraničím - zapájanie do programov Socrates, Erasmus, SLSP, CELE. Systém riadenia. Ďalšie perspektívy.