Řízení rizik a postupy stanovení ekonomického kapitálu v pojišťovnictví vybrané aspekty projektu Solventnost II - Lozsi, Imrich
Prehľad základných myšlienok, ktoré sa v poslednej dobe objavujú v súvislosti s projektom Solventnosť II a súčasné načrtnutie predpokladaných dopadov jeho implementácie na poisťovne. Súčasný systém solventnosti v Európskej únii. Ciele projektu Solventnosť II. Časový harmonogram projektu. Princíp troch pilierov.