Poistný trh v Číne - Korauš, Antonín
Rozvoj poisťovníctva a poistného trhu v Číne. Domáce a zahraničné poisťovne. Dohody s WTO v oblasti poisťovníctva, týkajúce sa najmä činností poisťovní z EÚ a USA. Reštrukturalizácia domáceho poistného trhu. Faktory brzdiace rast poisťovníctva v Číne.