Integrovaný finančný trh z hľadiska regulácie - Makúch, Jozef, 1953-
Integrácia finančného trhu je dôsledkom globalizácie. Vznik myšlienky a ďalšie kroky k vytvoreniu jednotného európskeho trhu. Regulácia pri tvorbe jednotného finančného trhu. Argumenty pre integrovaný prístup k regulácii a dohľadu. Nevýhody procesu integrácie. Slovensko, Úrad pre finančný trh - jeho úlohy. Integrácia v rámci NBS. Legislatívne aktivity. Dôveryhodnosť fyzickej osoby v sektoroch finančného trhu, odborná spôsobilosť pre konkrétnu oblasť finančného trhu, problematika ochrany pred rizikami.