Tajemství guerillového marketingu - Veselá, Jitka
Porovnanie guerillového marketingu s tradičným marketingom. Marketingové metódy guerillového marketingu. Využitie rôznych alternatív s nízkymi nákladmi. Kreativita a dobré vzťahy so zákazníkom.