Vztahový marketing a řízení podniku - Kašík, Milan
Vzťahový marketing ako súčasť procesného riadenia podniku. Vplyv na organizačnú štruktúru. Tvorba marketingovej politiky.Zložky marketingovej politiky: organizačná štruktúra obchodného a marketingového oddelenia, hlavné produktové skupiny a zákaznícke segmenty, teritoriálne rozdelenie, stav personálu a jeho činnosť, motivačný systém, komunikácia na oddelení, smernice obchodného a marketingového oddelenia.