CSR - Corporate Social Responsibility - Kornfeldová, Martina
Podstata pojmu sociálna zodpovednosť organizácie - corporate social responsibility (CSR). Zelená kniha - dokument vydaný z podnetu Európskej komisie v r.2001. Hlavný cieľ tohto dokumentu. Environmentálny, sociálny a ekonomický aspekt sociálnej zodpovednosti. Čo skrýva pojem "stakeholders".