Aktivní telemarketing: cesta k zákazníkovi - Cechl, Pavel
Telemarketing založený na telefonickom kontakte so zákazníkom. Výhody telemarketingu. Zriadenie call centra. Flexibilita pracovných síl. Základ úspešného kontaktovania klienta - dobrá databáza.