Znižovanie odvodov je zatiaľ v slepej uličke - Horníková, Zuzana
Potreba znižovania odvodov. Problém je ako a kedy. Prevratné zmeny v odvodovom systéme na Slovensku do volieb sa nedajú očakávať. Pri pohľade na celkové daňové a odvodové zaťaženie nie je potreba znižovať odvodové sadzby taká akútna. Evolúcia alebo revolúcia je základná otázka, ktorú treba pri úvahách o znižovaní odvodov zodpovedať. Čo by znamenalo znižovanie odvodov. Rôzne návrhy na zmeny v odvodovom systéme.