Direct marketing pod palbou zákonů - Kůta, Petr
Právne predpisy týkajúce sa ochrany osobných údajov a regulácie reklamy v Českej republike. Ďalšie zákony, ktoré je potrebné pri šírení reklamy dodržiavať. Nevyžiadaná reklama a elektronická komunikácia. Spôsoby, ktorými je možné obdržať súhlas zákazníka.