Absolventi vysokých škôl na trhu práce - Srnánková, Ľubomíra
Nezamestnanosť absolventov vysokých škôl v kontexte celkovej absolventskej nezamestnanosti. Posuny v odborovej štruktúre nezamestnaných absolventov vysokých škôl. Faktory, ktoré viedli k uvedeným posunom. Tab. - Evidovaní nezamestnaní absolventi vysokých škôl podľa skupín študijných odborov.