Rusko: země investicím zaslíbená? - Svoboda, Karel
Investičné prostredie Ruska. Problémy, ktoré zahraniční investori musia prekonávať. Veľkosť trhu a vysoké tempo ekonomického rastu. Obmedzenia v investičnej činnosti. Regionálne rozdiely. Perspektívy prísunu priamych zahraničných investícií.