Pohled na kohabitaci a rodinu v České republice a Velké Británii z hlediska Evropské studie hodnot - Černá, Kateřina
Porovnanie situácie v Českej republike a Veľkej Británii na báze Európskej štúdie hodnôt na konci 90-tych rokov, v ktorej respondenti prezentujú svoje názory na otázky súvisiace s kohabitáciou a rodinou. Zmeny v demografickom správaní obyvateľstva, ktoré súvisia s partnerským spolužitím. Faktorová a korešpondenčná analýza názorov respondentov.