Populačný vývoj na Slovensku po roku 1990 - Vaňo, Boris
Populačný vývoj na Slovensku v kontexte významných politických, sociálnych a ekonomických zmien po roku 1990. Základné charakteristiky sobášnosti. Základné charakteristiky rozvodovosti. Základné charakteristiky pôrodnosti a plodnosti. Základné charakteristiky potratovosti. Základné charakteristiky úmrtnosti. Prírastok a počet obyvateľov. Veková štruktúra obyvateľstva.