Sčítání bezdomovců v Praze v roce 2004 - Omelková, Lenka
Problematika bezdomovstva sa radí k najzávažnejším témam v sociálnej oblasti, na ktoré hlavné mesto Praha (HMP) v súčasnej dobe zameriava pozornosť. Projekt Sčítanie bezdomovcov Praha 2004. Cieľom projektu bolo zistiť čo najpresnejší údaj o počte bezdomovcov hlavného mesta Prahy. Súhrnný prehľad výstupov sčítania. Bezdomovci podľa miesta sčítania. Interpretácia výsledkov sčítania.