Perspektívy projektového manažmentu po vstupe SR do EÚ - Majtán, Miroslav
Vývoj a organizácia projektového manažmentu vo svete a v Európe. Inštitucionalizácia projektového manažmentu na Slovensku, slovenská Spoločnosť pre projektové riadenie. Uplatnenie projektového manažmentu v slovenských priemyselných podnikoch. Projektový manažment ako jeden z faktorov umožňujúcich konkurenčnú výhodu. Zaostávanie projektového manažmentu na Slovensku.