Nový všeobecný vymeriavací základ a zmeny v sociálnej oblasti od 1. júla 2005 - Macková, Zuzana
Všeobecný vymeriavací základ v zákone č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Suma všeobecného vymeriavacieho základu za kalendárny rok 2004. Výška najvyššieho vymeriavacieho základu na účely platenia poistného na sociálne poistenie. Praktické príklady.