Aktuálne o vývoji zahraničného obchodu SR - Burda, Štefan
Špecifiká slovenského zahraničného obchodu, od ktorých sa odvíjala dynamika a deficit. Export, import, jeho štruktúra a dynamika. Export, import podľa kapitol colného sadzobníka. Surovinové a finálne produkty v dovoze a vo vývoze. Deficit zahraničného obchodu. Zahraničný obchod a ekonomická výkonnosť. Vývoj bilancie zahraničného obchodu. Surovinová nedostatočnosť. Vývoj dovozu ropy a zemného plynu. Porovnanie so zahraničím a Českom.