Situácia slovenského poľnohospodárstva po vstupe do Európskej únie - Chrastinová, Zuzana
Analýza situácie poľnohospodárstva v roku 2004 vo väzbe na Spoločnú poľnohospodársku politiku Európskej únie. Vývoj produkčnej a ekonomickej výkonnosti poľnohospodárstva. Faktory ovplyvňujúce úroveň hospodárskeho výsledku, analýza vývoja základných ekonomických ukazovateľov. Výrazný nárast rastlinnej a pokles živočíšnej produkcie.