Verejnosť vníma narkomanov kriticky - Bystrianska, Anna
Poznatky z dokumentu Správa o realizácii protidrogovej politiky vlády SR za rok 2004. Od apríla r. 2004 existuje už v poradí tretí Národný program boja proti drogám na obdobie 2004 - 2008. V boji s drogami občania Slovenska uprednostňujú skôr represiu ako toleranciu. Trendy drogovej scény. Liečba narkomanov. Mládež v školách a drogy. Informovanosť.