SCM a jeho fyzická a elektronická logistika - Kapoun, Josef
Znaky a výhody logistiky SCM. Organizačné usporiadanie logistiky SCM. Príklad štandardného softvéru pre logistiku SCM - "mySAP SCM". Operácie, ktoré tento program umožňuje. Príklad prídavného softvéru pre logistiku SCM - "Komalog"- určený pre dopravné podniky, expedičné oddelenia a pre podniky obchodujúcich so stavebnými hmotami a sypkým materiálom. Moduly programu Komalog.