Příspěvek do diskusie o reformě penzijního systému - Slavík, Michal
Ekonomické základy fungovania dôchodkového systému. Stručná klasifikácia dôchodkových systémov. Eatwellov jednoduchý model dôchodkového systému. Námety na riešenie dôchodkovej reformy.