Silné pochybnosti o reforme školstva - Zachar, Dušan
Odborníci považujú Stratégiu konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010 za kvalitný dokument a patričnú odpoveď na kritiku, že vláda koná bez dlhodobej koncepcie a bez akejkoľvek vízie. Na rozdiel od európskej stratégie sa slovenská upriamuje aj na štrukturálne reformy a na reformu vzdelávania. Poradie jednotlivých reforiem podľa prínosu k sociálno-ekonomickému rozvoju krajiny.