Intelektuální vlastnictví jako překážka na ceste k prosperitě - Šíma, Josef
Pôvod a dôsledky vlastníctva. Pojem intelektuálne vlastníctvo. Vznik a podstata patentov a copyrightov. Argumenty pre intelektuálne vlastníctvo. Fungovanie intelektuálneho vlastníctva v spoločnosti založenej na zmluvnej voľnosti.