Priority informačných zdrojov v manažmente podnikov - Pataky, Jozef
Hlavná pozornosť je venovaná podnikovým informačným zdrojom. Posudzuje sa postavenie účtovníctva vo väzbe na kalkulačný informačný systém poľnohospodárskeho podniku a stanovuje sa racionálne miesto sústavy rozpočtov v podmienkach uplatňovania súčasných metód ekonomického riadenia. Štruktúra informácií pre potreby podnikového a vnútropodnikového manažmentu v trhovej ekonomike. Štruktúra nákladového systému.