Vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z lisabonskej stratégie
Prispôsobenie systému zdravotnej starostlivosti starnúcej populácii. Aktuálny stav plnenia úlohy - plánované kroky v najbližšej budúcnosti. Krátkodobé opatrenie do roku 2005. Dlhodobé ciele do roku 2010. Pokračovanie v budúcom čísle.