Medzinárodná konferencia "Európske cesty rozvoja poradenských systémov" - Stehlo, Pavol
Informácia o medzinárodnej konferencii, konanej 31. 3 - 1. 4. 2005 v Nitre. Nové riešenia a postupy v oblasti poradenského systému. Koncepcia poľnohospodárskeho poradenstva na roky 2005-2010.