Obchodovateľné emisné povolenia v teórii a v praxi - Farkašová, Edita
Využívanie environmentálnych nástrojov v environmentálnej politike. Obchodovateľné emisné povolenia, prostredníctvom ktorých sa má dosiahnuť zníženie emisií skleníkových plynov tak, ako to určuje smernica 2003/87 ES. Najdôležitejšie teoretické východiská pre využitie ekonomických nástrojov v environmentálnej politike. Obchodovanie s emisnými kvótami skleníkových plynov v podmienkach SR.