Dopyt po ekonomických informáciách a ich ponuka v prostredí knižnično-informačného systému SEK - Mártonová, Renáta
Z histórie automatizovaného informačného systému EKO-INDEX. Budovanie článkovej bibliografickej bázy dát z oblasti ekonómie, ekonomiky a prierezových vedných disciplín. Kategoriálny vzťah ponuky a dopytu po informáciách. Bulletin EKO-INDEX. Význam kooperačných vzťahov s knižnicami a informačnými pracoviskami v Československu. Automatizovaný knižnično-informačný systém SEK po roku 1990. Implementácia integrovaného knižnično-informačného systému Rapid Library - od roku 1993. Budovanie a aplikácia špecializovaného selekčného jazyka.