Interní a externí komunikace jako nutný faktor přežití
Pojem komunikácia a význam komunikácie. Interná komunikácia. Externá komunikácia. Účel a funkcie komunikácie. Záujmové skupiny. Obrázok vyjadrujúci da Vinciho symbol dokonalosti ľudského tela vyznačuje tu organizáciu (podnik).