K otázkam bibliografickej kooperácie na Slovensku - Kovačka, Miloš
Vývoj slovenskej bibliografie od roku 1954. Funkcie Bibliografického odboru MS a ich plnenie. Koordinácia spracovania slovenskej bibliografie od roku 1956. Legislatíva pre koordináciu bibliografickej činnosti na Slovensku. Celosvetový bibliografický program UBCIM. Budovanie a realizácia kooperačného systému v oblasti národnej retrospektívnej a súbežnej bibliografie. Projektovanie automatizovaného informačného systému SNB a jeho aplikácia. Budovanie Článkovej databázy Slovenskej národnej súbežnej bibliografie a špecializovaných bibliografických pracovísk na báze kooperačných vzťahov. Perspektívy vo vývoji kooperácie.